Aprašymas
Aprašymas
Vazuvijaus gaminamos kazano krosnys
Lauko iškylą galima atlikti ne tik naudojant kepsninę, bet ir krosnelę su kazanu, kurios dėka patiekalų asortimentas taps kur kas platesnis. Kaip žinote, tikroji rytietiška virtuvė apima daug receptų, kaip gaminti maistą ant ugnies. Taip yra dėl to, kad patiekalai yra ypač skanūs, ir to neįmanoma pakartoti ant dujinės ar elektrinės orkaitės. Tie, kurie mėgsta avienos šurpą, plovą, lagmaną, gulešą, dimlamą ir kitus panašius patiekalus, būtinai turėtų pabandyti juos paruošti naudodami kazano krosnelę.
Produktų ypatybės
Norėdami virti maistą ant ugnies kazane, daugelis žmonių naudoja plokščią paviršių ar kitus prietaisus, skirtus puodui ant grotelių padėti. Tačiau tai yra gana nepatogu, nes kazanas daugeliu atvejų yra išgaubtu dugnu į išorę ir gali apvirsti. Be to, šis naudojimo būdas negali visiškai sušildyti kazano. Vezuvijaus gaminamos kazano krosnys yra suprojektuotos taip, kad joje esantys kazanai stabiliai laikytųsi ir tolygiai kaistų iš visų pusių. Tai yra raktas į tinkamą bet kurio patiekalo paruošimą ir puikų skonį. Krosnies dizainas yra gana paprastas. Kazano krosnelės paviršus padengtas karščiui atspariais dažais, kurie užtikrina ilgalaikį veikimą bet kokiomis eksploatavimo sąlygomis, patikimumą ir atsparumą korozijai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.